Полицейска акция срещу нарушителите на пътя в област Добрич. Районът

...
Полицейска акция срещу нарушителите на пътя в област Добрич. Районът
Коментари Харесай

Акция срещу нарушители на пътя в Добричко

Полицейска акция против нарушителите на пътя в област Добрич.

Районът на село Топола край Каварна е обкръжен от полиция, оповестява Нова телевизия.

Акцията е почнала рано тази заран и се организира на територията на цялата област. Тя е ориентирана към спазване разпоредбите за придвижване по пътищата, запазване на публичния ред и противопоставяне на престъпността.

Освен полицейски чиновници от Областната дирекция на МВР-Добрич в инспекцията вземат участие и представители на Агенция " Митници ", Агенция " Пътна инфраструктура " и Изпълнителна организация " Автомобилна администрация ".

Шофьорите се ревизират за приложимост на алкохол, при подозрение и за приложимост на наркотични субстанции, за документи, владеене на удостоверение за ръководство, застраховка гражданска отговорност, преминат наложителен механически обзор.

От Пътната полиция прецизираха, че инспекциите са превантивни, като главната цел е установяване на водачи, ръководещи под влияние на алкохол и опиати или без брошура.

От началото на интервенцията са заловени трима пияни водачи, като един от тях е с централизация над 1,2 промила, един лидер под влияние на опиати и двама неправоспособни. Съставени са два акта и една санкция по фиш.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР