Полицай застреля мъж, който се опитал да влезе в начално

...
Полицай застреля мъж, който се опитал да влезе в начално
Коментари Харесай

Полицай застреля мъж , опитал се да проникне в училище в Алабама

Полицай простреля мъж, който се опитал да влезе в начално учебно заведение в Алабама, където се провеждала лятна стратегия, оповестиха управляващите.

„ Потенциален извършител " отишъл до няколко порти, пробвайки се да влезе в началното учебно заведение " Уолнът парк ", където се е провеждала лятна стратегия за ограмотяване на 34 деца. Всички външни порти били заключени и директорката се е свързала с отговарящия за учебните заведения Тони Редик, когато схванала какво се случва, сподели той пред кореспонденти.

Полицай се сблъскал с лице, което се е пробвало да проникне в маркиран полицейски автомобил в Рейнбоу Сити наоколо до учебното заведение, се споделя в изказване на Агенцията за правоприлагане на Алабама.

Още чиновници от полицейското ръководство в Гадсдън се появили, с цел да окажат помощ, се споделя в изказването. Лицето е било простреляно смъртоносно, откакто оказало опозиция и се е пробвало да отнеме револвера на служителя, заяви организацията.

В изказването, в което не се загатва за опит за влизане в учебното заведение, не се показва какъв брой изстрела са били създадени и от кого.

Щатът разпознава убития мъж като Робърт Тайлър Уайт, на 32 години, от Бънливил, Северна Каролина. Длъжностните лица не знаят дали мъжът „ просто е минавал “ или нещо друго, сподели Редик.

Властите не оповестиха незабавно детайлности, в това число дали Уайт е бил въоръжен или за какво може да се е опитвал да влезе в учебното заведение или в патрулната кола.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР