Полицай спаси младо момиче, което преди дни изпаднало в афект

...
Полицай спаси младо момиче, което преди дни изпаднало в афект
Коментари Харесай

Полицай спаси млада самоубийца: Искала да се хвърли на релсите в метрото

Полицай избави младо момиче, което преди дни изпаднало в афект и желало да се хвърли върху релсите на столичната метростанция " Опълченска ".

" Благодарение на бързата и съответна интервенция на служител на реда от Метрополитен е предотвратен сериозен случай с малолетно момиче в столичното метро ", оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

На 10 юли, на метростанция " Опълченска " служител на реда, чиновник на бранш " Метрополитен " при Столична дирекция на вътрешните работи, забелязал в далечния завършек на перона жена и момиче, които вкопчени една в друга застрашително се бутали към релсовия път. Реагирал стремително и бързо стигнал до тях.

При типа на униформения дамата почнала да вика за помощ и да изяснява, че щерка й желае да скочи на релсите под влакчето. Момичето било доста афектирано, само че служителят на реда съумял да го успокои и да го накара да седне, с цел да поговорят. Междувременно повикал екип на Бърза помощ и оказал помощ да го качат в колата за спешна помощ. Детето е превозено в болнично заведение, съпроводено от майка си.

Снимката е илюстративна
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР