Полицай от РУ – Сандански изпаднал в клинична смърт по

...
Полицай от РУ – Сандански изпаднал в клинична смърт по
Коментари Харесай

Полицай в Сандански изпадна в клинична смърт по време на работа

Полицай от районно управление (на МВР) – Сандански изпаднал в клинична гибел по време на работа. Инцидентът с взводен пълководец В.Д. станал през вчерашния ден преди обяд. Той се почувствал зле сутринта, само че за малко, малко по-късно още веднъж усетил, че се утежнява и колабирал. Колегите му незабавно реагирали и го закарали в Спешна помощ, оповестява Struma.bg.

Там го поел доктор Анил Бояпати, който незабавно му оказал първа помощ -дефибрилация и интубация, защото служителят на реда е бил без сърдечна активност и дишане, и го извел от клиничната гибел. След това по неотложност е преведен в ангиографската лаборатория на МБАЛ – Сандански, където се открило, че повода за положението му е изострен инфаркт.

Инвазивният екип в състав: доктор Зехиров, доктор Станоев, медицинските сестри Марияна Сульотова, Евелина Стоянова, Адриана Чобанова и санитарката Добра Ангелова, работили рисково и след направена коронарография станало ясно, че е запушена основната артерия на сърцето. Тя е отворена незабавно и положението на пациента е нормализирано.

След животоспасяващата операция служителят на реда е настанен в кардиологично поделение на болничното заведение в Сандански.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР