Полицай от Нова Загора бе санкциониран за извършено нарушение по

...
Полицай от Нова Загора бе санкциониран за извършено нарушение по
Коментари Харесай

Невиждано: Полицай призна грешката си публично, глобиха го СНИМКИ

Полицай от Нова Загора бе глобен за осъществено нарушаване по време на работа. Това е станало след сигнал в обществената мрежа.

Интересното в тази ситуация, най-вероятно приказваме за казус, е, че униформеният обществено е признал за глобата си и отчасти за виновността си.

Нарушението - погрешно паркиране. Според очевидеца Велко Точев патрулният автомобил, с включена единствено светлинна сигнализация, е спрял в насрещното, против куриеска компания, с цел да може служителят на реда да си вземе пратка.

По думите му полицията не би трябвало да дава подобен образец с дейностите си. Той прибавя, че преди месеци е бил глобен за сходно нарушение, единствено че колата му най-малко е била в платното в посока на придвижване.



Униформеният, управлявал патрулка, дава отговор, че въпреки всичко тя е била на " специфичен режим ". Ради Радев се обосновава, че в тази ситуация е " било належащо ". Признава, че има нарушаване и е понесъл глоба.

Той прибавя, че служителите на реда също получават фишове и санкции просто те не са обществено притежание.



Полицаят поучава преди да сигнализирате в обществената мрежа добре да се запознаете с обстоятелствата, с цел да не понесете наказателна отговорност.

От друга страна ние ви съветваме да бъдете будни жители и да сигнализирате на институции, медии и в обществените мрежи, с цел да не се прикриват нарушавания и закононарушения.

Снимки: Facebook страница " Лудостта по пътищата на България. Нека я спрем дружно. "



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР