Полицай незаконно е опитал да гледа записи от камери, за

...
Полицай незаконно е опитал да гледа записи от камери, за
Коментари Харесай

Полицай незаконно иска записи, търси кой е снимал нелегалната кола на колега

Полицай нелегално е опитал да гледа записи от камери, с цел да разбере кой е снимал по какъв начин негов сътрудник върви с кола, записана на автокъща. За случая в Дупница описа " 24 часа ", а от Министерство на вътрешните работи стремително смъкнаха табелите на автомобила и глобиха криминалиста.

Веднага по-късно неговият сътрудник Аспарух отишъл в близката сладкарница и изискал да гледа записи от камери. Нямал заповед, само че обяснил, че му трябват сякаш за бягащ мъж след закононарушение. За опита за прикриване се приказва и в групата " Забелязано в Дупница " във фейсбук.

" Да ви кажа единствено в четвъртък беше сниман сина на следовател Метката, а по-късно неговият приятел Аспарух отиде в сладкарницата да ревизира камерите с цел да знаят какво да лъжат. Това нещо може да се провери с дата и час, след което отиде в КАТ при новия шеф за който споделя, че му е доста партия да каже по какъв начин да покрият Метката ", написа Иван Петров. Не е ясно дали Аспарух в действителност има контакти с шефа на Пътна полиция, в предишното е парадирал с несъществуващи връзки, споделиха осведомени. 



Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР