Полицай е видял как Стефан Шикеров пали буса на жандармерията

...
Полицай е видял как Стефан Шикеров пали буса на жандармерията
Коментари Харесай

Стефан Шикеров ще е в ареста за раждането на бебето си, полицай го видял да пали буса

Полицай е видял по какъв начин Стефан Шикеров пали буса на жандармерията и по-късно го е задържал. Това стана ясно в Софийския градски съд.

Там от прокуратурата желаеха Шикеров да остане за непрекъснато в ареста. Изтъкнаха, че има директен свидетел на палежа, който не е изпускал от взор Шикеров.

Той отхвърли да е палил буса. " На същия ден, 16 ноември, брачната половинка ми имаше рожден ден. Реших да й взема подарък от центъра. Така стана, че попаднах в митинга. Нещата ескалираха и виждах, че няма по какъв начин да участвам на сходно нещо и че ще си потеглям. "

Качих се на църквата " Св. Седмочисленици " на транспортно средство. Стигнах до " Граф Игнатиев " и там ми споделиха да изчакам. Жандармерист ми направи знак, че мога да мина. Той ми сподели: " Момче, дай си документите ". Поиска да отида при тях и се стартира пердах. Няколко индивида ми хвърлиха виновността - " Ти ли палиш ". Караха ме да се подписвам, вместо да ме прегледат.

Не съм хвърлил и прашинка към този бус. Аз, дето се вика, в този момент се научих печката да си запалвам.

Искам по-лека мярка и да видя по какъв начин се ражда детето ми. Как ще му кажа един ден, че съм бил в ареста, когато се е раждало? Аз това не мога да си го показва ", сподели пред съда Стефан, чиято брачна половинка е бременна в 9-ия месец.

Съдът го остави в ареста. Шикеров може да апелира пред Софийския апелативен съд. Ако бъде приет за отговорен за палежа, Шикеров може да получи от 3 до 10 години затвор. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР