Полицаите в Ню Йорк са задържали жена, която според тях

...
Полицаите в Ню Йорк са задържали жена, която според тях
Коментари Харесай

Арестуваха жена във връзка със смъртта на внука на Робърт де Ниро

Полицаите в Ню Йорк са задържали жена, която съгласно тях е директно обвързвана със гибелта от свръхдоза опиати на внука на Робърт де Ниро - Леандро де Ниро Родригес, а по случая към този момент работят и федералните служби, оповестява интернет порталът Ти Ем Зи.

Източници от правоохранителните органи описват, че 20-годишната жена е била задържана в четвъртък от взаимна оперативна група на полицията и федералната работа и считат, че тя е продавала опиати на Леандро преди гибелта му, която съгласно майка му се дължи на предозиране с фентанил.

В момента обвинената се разпитва и към момента не се знае какви обвинявания ще й бъдат повдигнати.

19-годишният Леандро де Ниро Родригес беше открит мъртъв в апартамент на 2 юли. Той участваше във кино лентата „ Роди се звезда “ от 2018 година в ролята на сина на най-хубавия другар на Брадли Купър, Джордж „ Нудълс “ Стоун, изигран от Дейв Шапел. Леандро взе участие и в „ Кабаре " Максим “ през 2018 година

Източници от правоохранителните органи са съобщили пред Ти Ем Зи, че гибелта на Леандро се проверява като разследване от свръхдоза - наоколо до тялото му са открити както опиати, по този начин и такъми за тях.

Макар че управляващите към момента не са обявили формалната причина за гибелта, майка му Дрена Де Ниро съобщи предходната седмица: „ Някой му е продал хапчета с фентанил, за които е знаел, че са подправени, само че все пак му ги е продал “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР