Полицаите подготвят нови протестни демонстрации, става ясно от решение на

...
Полицаите подготвят нови протестни демонстрации, става ясно от решение на
Коментари Харесай

Полицаите готвят нови протести, разпъват палатка пред парламента

Полицаите приготвят нови протестни демонстрации, излиза наяве от решение на Управителния съвет на Синдикална федерация на чиновниците в Министерството на вътрешните работи. От най-големият профсъюз показват като аргументи недооценяването на труда на чиновниците в Министерство на вътрешните работи и приноса им в битката с епидемията и следствията от COVID-19.

Решението бе оповестено в обществените мрежи. От него излиза наяве, че до 20 ноември, по време на обедните си почивки, служители на реда ще се събират пред постройките, където работят и ще пускат светлините на служебните си коли. Това ще се случва и вечер при промяна на екипите.

Синдикалната федерация възнамерява слагането на палатка и фотоизложба, онагледяваща работата на чиновниците на Министерство на вътрешните работи по преодоляване на рецесията, породена от COVID-19 пред входа на постройката на Народното събрание от този вторник, 17 ноември, в 12.00 ч.

От синдикатите афишират и планове за народен митинг, в случай че не бъде призната промяна на средствата за Министерство на вътрешните работи в бюджета за идната година.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР