Полицаите намерили наркотици след обиск на 25-годишния русенецНа 22 юни

...
Полицаите намерили наркотици след обиск на 25-годишния русенецНа 22 юни
Коментари Харесай

Арестуваха моторист от Русе след гонка с полицията в Плевен

Полицаите намерили опиати след обиск на 25-годишния русенец

На 22 юни към 03:30 часа на бул. "Христо Ботев " в Плевен преди кръстовище с улица "Сан Стефано " служители на реда подават сигнал за инспекция на лидера на мотоциклет "Ямаха ". Управляващият форсира придвижването и се насочва в посока парк "Кайлъка ".

След последвало гонене, мотоциклетът е спрян до изхода за село Радишево, до водонапорна кула. Мотористът не пропуща и не обезпечава задоволително разстояние за прекосяване на длъжностен автомобил ''Киа сиид'', благосъстоятелност на Министерство на вътрешните работи, който е със специфичен режим на придвижване /включени светлинен и звуков сигнал/. Реализирано е ПТП с материални вреди.

Проверка е изяснила, че нарушителят 25-годишен от Русе и е недееспособен /лишен по административен ред/.

При последвал персонален обиск и инспекция на персонални движимости в него са открити полиетиленова свивка с размери ½ см., съдържаща, суха, зелена, тревиста маса и полиетиленов плик с размери: 6/7,5 см., съдържащ бяло, кристалообразно вещество. Съдържанието е конфискувано и предадено за лабораторна обработка.

25-годишният е отказал да бъде пробван с техническо средство "Дръг тест 5000 " за приложимост на наркотични субстанции или техните аналози.

Съставен му е акт и е арестуван за период до 24 часа. Уведомен е прокурор от районна прокуратура - Плевен за закононарушение по член 354 „ а “, ал.3, т.1 от Наказателен кодекс. Продължава работа проверяващ служител на реда.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР