Полицаите към Областната дирекция на МВР в Разград в момента

...
Полицаите към Областната дирекция на МВР в Разград в момента
Коментари Харесай

Полицейският състав на ОДМВР-Разград преминава обучение за действия при масови безредици

Полицаите към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград сега минават образование за деяние при всеобщи вълнения . Занятията са стартирали през днешния ден и в тях се включиха чиновници на „ Охранителна полиция “. 

Те се водят от инструктори на Главна дирекция „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма “. Провеждането им е във връзка със зачестилите случаи на похищения над полицейски чиновници при осъществяване на служебните им отговорности, свързани с инспекция на лица, транспортни средства и реагиране на сигнали за нарушавания на публичния ред.

Целта е да бъдат прилагани ефикасни тактически дейности при осъществяване на всеобщи мероприятия от друг темперамент (протести, футболни срещи и други, при които е допустимо да се стигне до ескалация на напрежението).

Освен практическа, образованията имат теоретична част, в която чиновниците се срещат в елементи с нормативната база , касаеща способите и тактическите дейности при всеобщи мероприятия и при инспекции и задържане на лица. По предписание на основния секретар на Министерство на вътрешните работи до края на годината оптимален брой чиновници би трябвало да преминат двукратно през подобен жанр образования.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР