Полицаи заловиха пияни шофьори да бръмчат из Врачанско, друснаха им

...
Полицаи заловиха пияни шофьори да бръмчат из Врачанско, друснаха им
Коментари Харесай

Заловиха пияни шофьори зад волана във Врачанско, отнесоха актове

Полицаи заловиха пияни водачи да бръмчат из Врачанско, друснаха им актове, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Единият случай е от тази нощ в Оряхово. В 3 часа служители на реда спрели лек автомобил "Фолксваген Лупо ", ръководен от И. Р. на 40 години от града. Водачът е пробван за приложимост на алкохол, при което дрегерът отчел 0.96 промила в издишания въздух. На същия е публикуван ваучър за здравно проучване, което той е отказал да направи.
При различен случай, към 20 часа нощес, било спрян за инспекция "Пежо 405 " във Враца, ръководено от 46-годишния Х. Ц. локален гражданин. Проба за приложимост с дрегер отчела съществуването от 0.5 промила алкохол в издишания въздух. На него ченгетата също издали ваучър за здравно проучване, само че такова лидерът не е направил.
Около 22.40 часа пък в Лиляче униформени спрели лек автомобил "Субару Форестър ". То било ръководено от Е. Г. на 45 години от Враца. От осъществената проба за приложимост на алкохол станало ясно, че водачът е седнал зад кормилото с 0.81 промила.
На същия служителите на реда издали ваучър за здравно проучване, като той е дал кръв за лабораторен разбор.
На тримата водачи са формирани актове.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР