Полицаи спипаха трима пияни зад волана във Врачанско, тикнаха ги

...
Полицаи спипаха трима пияни зад волана във Врачанско, тикнаха ги
Коментари Харесай

Ченгета спипаха трима пияни зад волана във Врачанско, тикнаха ги в ареста

Полицаи спипаха трима пияни зад кормилото във Врачанско, тикнаха ги в ареста, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Около 22 часа нощес в село Галиче, по време на профилирана полицейска интервенция униформени ревизирали лек автомобил "Рено Клио ", ръководен от 25-годишен гражданин на обитаемото място. В хода на инспекцията е открито, че лидерът е недееспособен. От направения му тест за приложимост на алкохол, тестът излязла позитивна - отчела под 1.2 промила в издишания въздух. Служителите на реда съставили на водача акт за определяне на административно нарушаване и му издали ваучър за здравно проучване, само че той отказал да даде кръв.
Около 3 часа след среднощ във Враца служители на реда спрели за инспекция автомобил "Фолксваген Пасат ", ръководен от 40-годишен мъж от село Паволче. Полицейските чиновници създали тест на водача за приложимост на алкохол, като дрегерът отчел над 1.2 промила. Водачът е със формиран акт по Закона за придвижване по пътищата и публикуван ваучър за медицински разбор, само че той отказал да даде кръв. Задържан е за период до 24 часа.
Около 4.30 тази заран в Северен обходен път на Враца униформени ревизирали лека кола "Опел Астра ", ръководена от 44-годишен врачанин. При осъществена инспекция за приложимост на алкохол на лидера, тестът излязла позитивна - над 1.2 промила. На водача чиновниците на реда съставили акт по Закона за придвижване по пътищата и му издали ваучър за проучване, като той отказал да даде кръв за химически разбор. Задържан е за период до 24 часа.
По случаите са формирани бързи производства.

*Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР