Полицаи с цивилни коли обикалят по най-натоварените улици и булеварди

...
Полицаи с цивилни коли обикалят по най-натоварените улици и булеварди
Коментари Харесай

Цивилни коли дебнат за пътни нарушители в Шумен

Полицаи с цивилни коли обикалят по най-натоварените улици и булеварди в Шумен поради натоварен трафик и повишен брой пътни нарушавания. В колите са както катаджии, по този начин и чиновници от Районно ръководство - Шумен.

Мярката е въведена за по-голям надзор над водачите. При типа на патрулка водачите се дисциплинират за малко и по-късно още веднъж надвишават скорост, подхващат неправилни маневри, даже дрифтят, оповестиха от полицейския пресцентър. В началото на седмицата двама водачи бяха осъдени с по 3 000 лева санкция за демонстративен дрифт в града.

Има растеж на нарушаванията и той съответствува с нараствания брой хора, завърнали се от чужбина в Шумен пред последните две-три седмици. За първите седем дни на август в Шуменско са станали 20 произшествия, като 6 от тях са тежки, в които са потърпевши седем души. Има и умрял велосипедист, който изгубил надзор, паднал в канавка и ударът в главата му се оказал съдбовен.

За последното денонощие в Шуменско полицейските чиновници са наложили 92 санкции с фиш, формирани са и 24 акта за административни нарушавания.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР