Полицаи с маски пазят несебърския бос Димитър Желязков-Очите, докато той

...
Полицаи с маски пазят несебърския бос Димитър Желязков-Очите, докато той
Коментари Харесай

Полицаи с маски пазят Митьо Очите

Полицаи с маски пазят несебърския необут Димитър Желязков-Очите, до момента в който той и приятелите му четат досиетата по делото против тях за присъединяване в група за изнудване, побои, търговия с дрога и подбуждане към палежи.

От предходната седмица 10-ина обвинени седели към голяма маса в строго охранявана стая на ГДБОП и си прехвърляли томовете, които към този момент надвишават 80.

Прокуратурата е дала период на тях и юристите им да се срещнат с доказателствата до края на тази седмица, само че част от бранителите се притесняват, че няма да съумеят.

Митьо Очите казвал, че най-вече се тормози за здравето си. Миналата седмица се наложило да бъде викана “Бърза помощ ”, само че всичко се разминало с хапчета. Очаква се още през март делото де бъде импортирано в съда.

Митьо Очите бе екстрадиран от Турция на 15 февруари 2018 година У нас той се оплака от изискванията в пандиза, в който е лежал. Но след това съобщи пред апелативния спецсъд, че в чужбина се грижели по-добре за здравето му, в сравнение с в България.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР