Полицаи пред дома на журналиста Стоян Тончев след вчерашното му

...
Полицаи пред дома на журналиста Стоян Тончев след вчерашното му
Коментари Харесай

Полицаи дебнат пред дома на журналист след гостуването му в ТВ 7/8

Полицаи пред дома на журналиста Стоян Тончев след вчерашното му присъединяване в телевизия ”7/8”. За това заяви самият той в обществените мрежи.
Според описа на Тончев от ранни зори патрулки дебнат пред дома му, като няколко пъти униформени са звъняли на вратата.

Само преди седмица Тончев стана жертва на поредна принуда от страна на прокуратурата. Държавното обвиняване изпрати опозиционния публицист на психиатрична експертиза.

ФрогНюз напомня, че при започване на тази година той бе наложително вкаран в психиатрията в Бургас, откакто полицията го извади от вкъщи му в Поморие, че сякаш би трябвало да отиде в Бургас, с цел да разпознае нападателите си. По този случай пред февруари против Стоян бе формирано досъдебно произвеждане за безчинство. Любопитното е, че близо 10 месеца по-късно проверяващите вземат решение, че по отношение на това следствие на журналиста би трябвало да се извърши нова психиатрична експертиза, въпреки такава да е направено още при започване на годината. Тя потвърждава, че Тончев е душевен здрав, само че има постравматичен стрес поради претърпяния свиреп побой над него през 2016 година, при който той едвам не загуби живота си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР