Полицаи, озовали се първи на катастрофата на столичния булевард Черни

...
Полицаи, озовали се първи на катастрофата на столичния булевард Черни
Коментари Харесай

Делото Семерджиев продължава с разпит на свидетели

Полицаи, озовали се първи на злополуката на столичния бул. „ Черни връх “, при която предишния юли починаха две млади дами, бяха следващите очевидци по делото, в което обвиняем е Георги Семерджиев. Сред разпитаните беше и приятелят на уволнената от Министерство на вътрешните работи Симона Радева, за която стана ясно, че е помогнала на Семерджиев да се укрие след тежкия случай.

Мирослав Якимов е някогашен чиновник на IV РПУ. Уволнен беше, както и Симона Радева поради случая " Семерджиев ". Бил е дежурен през нощта на катастрофана и по тази причина той и колежката му са пристигнали там.

Пред съда Якимов изясни, че познава незадълбочено подсъдимия, само че постоянно е миел колата си на автомивката му, имал е връзка с него по " Вайбър " и дори часове преди злополуката е откарал до автосервиз различен автомобил на Семерджиев.

Отрече да се е сетил, че точно " Жоро ", както го назовава, е причинител на злополуката, само че от показанията му пред следователите стана ясно противоположното, заяви БНР

Днес Якимов се отхвърли от първичните си показания, само че от разпитите на други очевидци стана ясно, че съвсем незабавно след тежкия случай името на Семерджиев е циркулирало измежду униформените. Част от очевидците дииректно споделиха, че са чули да се комантира, че това е неговата кола, а други обясниха, че са получили изложение да търсят укрилия се причинител, който бил " мъж с гола глава и целият в татуировки ", какъвто е и Симерджиев.

Разпитите не престават.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР