Полицаи отвеждат арестувани пропалестински демонстранти, оплискани с фалшива кръв, които

...
Полицаи отвеждат арестувани пропалестински демонстранти, оплискани с фалшива кръв, които
Коментари Харесай

Пропалестински протест пресече парада в Ню Йорк за Деня на благодарността

Полицаи водят задържани пропалестински стачкуващи, оплискани с подправена кръв, които са пресекли пътя на днешния церемониал на магазините " Мейсис " за Деня на благодарността в Манхатън, Ню Йорк. Снимка: АП

Традиционният беше кръстосан от пропалестински митинг, съобщи ДПА. Няколко стачкуващи прескочиха загражденията и се пробваха да блокират парадното шествие по Шесто авеню покрай улица " Уест " №45 към 10:00 ч. тази заран локално време (17:00 ч. бълг. вр.), добавя организацията. Някои от протестиращите залепиха дланите си за асфалта.

Платформи, духови оркестри и емблематичните балони минаваха около протестиращите, до момента в който служители на реда си проправяха път, с цел да арестуват извършители, отбелязва ДПА. Протестиращите, облечени в бели гащеризони с надписи " Колониализъм ", " Милитаризъм " и " Етническо пречистване ", се обливаха един различен с подправена кръв и я разливаха по пътя си, като ходом разгласиха видеоклипове в обществените мрежи в действително време.

Органите на реда изтласкаха протестиращите от пътя на парада, само че за момента полицията не може да оповести точния брой на задържаните. ДПА показва, че са планувани още пропалестински митинги по пътя на парадното шествие.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР