Полицаи от Трън задържаха четирима крадци, опитали да отмъкнат дърва

...
Полицаи от Трън задържаха четирима крадци, опитали да отмъкнат дърва
Коментари Харесай

Крадци опитаха да задигнат дървата на семейство в Пернишко, водили и купувач

Полицаи от Трън задържаха четирима крадци, пробвали да завлечен дърва за огрев и да ги продадат. Случката с разиграва измежду бял ден в събота в село Филиповци.

Величко вижда мъжете и незабавно подава сигнал. Отглежда животни, а до момента в който извежда кравите си вижда кола и микробус.

„ Има доста обири, къщите са разрушени. Синът ми се обади, че крадат дърва. Държали са се нападателно, обяснявали по какъв начин те са докарали дървата и са ги цепили. Препречих им пътя, обадих се на телефон 112, а патрулката пристигна за 3-4 минути. Признаха си всичко, дори си водеха купувача на дървата “, описа пред bTV Величко.

Щастието не им се усмихна да избягат, добави той.

От полицията обясниха, че в фактически крадците са били с микробус и автомобил. Заловени са на мястото на осъществяване на кражбата.

До този миг не са имали престъпно минало. От Перник са, не са оказвали проблеми при ареста. Дори са се извинили на брачната половинка на Величко. При проявата на полицията младежите са били комплицирани.

Кметският наместник Теодор Попов добави, че хората се тормозят.

„ При тези цени на дървата хората се тормозят от обири на дърва. Полицаите патрулират, а селото е умерено “, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР