Политологът Димитър Ганев е категоричен, че страната отива към предсрочни

...
Политологът Димитър Ганев е категоричен, че страната отива към предсрочни
Коментари Харесай

Политологът Димитър Ганев: Каквито и разговори да се водят оттук нататък, мисля, че крайният резултат ни е вече ясен - предсрочни избори

Политологът Димитър Ганев е безапелационен, че страната отива към предварителни парламентарни избори.
" Каквито и диалози да се водят оттук насетне, мисля, че крайният резултат ни е към този момент явен. Отиваме към предварителни парламентарни избори с неразбираема дата - дали 2, 9 или 16 октомври, единствено това остава неизяснено.

Паднаха тежки обвинявания върху " Демократична България " поради прословутия им диалог в Народното събрание. Мисля, че безусловно всички бяхме в консенсус още преди този запис, че шансът да се образува кабинет с третия мандат беше най-малък. Самият Христо Иванов даже сподели в този диалог, че ще има предварителни избори на 16 октомври ", напомни политологът в утринния блок на Българска национална телевизия.

" Още когато Трифонов отдръпна поддръжката си беше ясно, защото друга настройка в този парламент няма по какъв начин да има. След като Има Такъв Народ отхвърля колаборация с останалите три партии, резултатът е един. За мен няма нищо скандално в този запис. Ако си в кухнята, знаеш, че по този начин се приказва на такива срещи.

В тази четворна коалиция постоянно е имало една сплотяваща линия - ГЕРБ, Движение за права и свободи, корупцията, както и доста други линии, които ги разединяват ", счита Ганев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР