Политици, анализатори и медии харчат колосално време да се занимават

...
Политици, анализатори и медии харчат колосално време да се занимават
Коментари Харесай

Иво Христов: Политици, анализатори и медии харчат колосално време да се занимават с бутафория

Политици, анализатори и медии харчат колосално време да се занимават с бутафория. Ако би трябвало да приказваме на езика на малкия екран – сега камерите са на зуум и следят едни изчерпани артисти, които не се радват нито на вниманието нито на доверието на публиката. Те водят бутафорни разногласия между тях, чертаят някакви червени линии, заемат ярки пози, вършат заявления. Всичко това за пред публиката. То няма връзка с действителните залози пред България, които са войната, инфлацията, обедняването, справедливостта, обезлюдяването, престъпността.

Така Иво Христов, член на Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Екологичен потенциал (S&D), разяснява обстановката след следващите предварителни избори.

" Основната съпротива против конституционната промяна идва от тези, които са сътворили сегашната конституция, от политическата класа, която се храни от сегашната властова скица и всички тези говорещи глави, които подменят публичния дневен ред посредством дирижирани нервности, като използват едни и същи основни думи, пазят едни и същи тези “, безапелационен бе Иво Христов.

Евродепутатът разяснява натиска да бъде основано постоянно държавно управление от двете огромни обединения в новия парламент ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ:

" Едни и същи хора гласоподаваха за " Продължаваме промяната “ и " Демократична България “ с упованието да победят ГЕРБ и да трансформират корупционния модел. Сега същите хора излизат с подписка, в която пледират ПП-ДБ да се коалира с ГЕРБ “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР