Политиката на Тръмп ще бъде все по-силното привличане на България

...
Политиката на Тръмп ще бъде все по-силното привличане на България
Коментари Харесай

Милен Кермедчиев: Ако Байдън спечели изборите, ще има натиск за борба с корупцията у нас

Политиката на Тръмп ще бъде все по-силното привличане на България като съдружник и изместване на Турция. Тръмп не се интересува от корупцията и върховенството на закона. Ако Байдън завоюва, тогава ще забележим другата страна - напън по отношение на това България да се бори против корупцията, правата на малцинствените групи, върховенството на закона - всички тематики, които Европа повдига сега.
Това разяснява в ефира на bTV Милен Кермедчиев след конфликта сред претендентите за Белия дом Доналд Тръмп и Джо Байдън. Той дефинира Тръмп като " нужното зло ", тъй като е раздрусал организации като Организация на обединените нации, НАТО и други

" Много по-различен спор от първия бе конфликтът сред Тръмп и Байдън. И двамата извършиха предписаните им функции доста добре. Тръмп се държа като президент на Съединени американски щати. Байдън беше доста по-нападетелен, нападателен и искаше да покаже това, че може да бъде яркия конкурент ", заключи Кермедчиев.

По думите му и в двата вида държание има причина.

" Тръмп излъчваше убеденост, тъй като изследванията демонстрират, че безмълвното болшинство, на което той разчита доста, продължава да съществува. Има доста повече записали се републиканци в някои щати от демократите и това нещо не се афишира публично. Това е безмълвният електорат. Не афишират за кого ще гласоподават по време на изследвания. Нервността на Байдън произлиза от тежкия корупционен скандал, който се вихри в Съединени американски щати със сина на Байдън. Говори се за вземани милиони долари по време на мандата на неговия татко. Скоро ще има чуване в Сената по този скандал. Това може да нарани акцията и Тръмп ловко го употребява ", уточни Кермедчиев.

" Байдън попадна в три клопката, които Тръмп му заложи и трябваше да признава неточности в минали свои политики - хващането и стартирането на мигрантите, гласуването за всеобщите арести на чернокожи младежи като сенатор през 80-те години и в края яна дебата, когато сподели, че петролната промишленост ще бъде затворена и ще се премине към зелена сила. Това е тежък капан, тъй като Тексас и Пенсилвания ще са доста застрашени от сходно решение ", разяснява още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР