Политиката на служебния кабинет не може да има отношение към

...
Политиката на служебния кабинет не може да има отношение към
Коментари Харесай

Крум Зарков брани връзката на БСП с Румен Радев

Политиката на служебния кабинет не може да има отношение към протичащото се в Българска социалистическа партия. Антон Кутев реагира като доста социалисти – прочувствено на разочароващия резултат. Това съобщи един от по-младите водещи фрагменти на Българска социалистическа партия Крум Зарков.

Според него, Корнелия Нинова е поела своята отговорност. Той отхвърли тезата, че служебното държавно управление работи за подриване на Българска социалистическа партия. " Няма опълчване сред Румен Радев от една страна и Българска социалистическа партия от друга ", увери той, само че препрати към Корнелия Нинова дали има опълчване сред нея и Румен Радев.
Ваня Григорова за оставката на Нинова: Това е чудесна вест, тъй като по този начин е редно
" Оставката е чудесна вест. Не, тъй като нещо ще промени. Може и да стане, само че съм скептична. А тъй като по този начин е редно. Но хайде, апелирам ви,...

Зарков акцентира пред bTV, че успеха на Румен Радев на президентските избори е основна, с цел да отиде България " в компанията на правовите страни " и да не бъде разрешено на статуквото, групирано към ГЕРБ, да спре протичащите се промени.

" Българска социалистическа партия ще играе роля, доста основна, в бъдеще и в този момент ", убеден е Зарков. Той прикани за готовност за втория тур на президентските избори, само че насочи към Нинова – тя да бъде питана, за какво не застана твърдо зад Радев. Органите на партията го поддържаха абсолютно, съобщи Зарков.

Дали ще е правоприемник на Корнелия Нинова, Крум Зарков изясни, че ще реши дали да се кандидатира за ръководител на Българска социалистическа партия като бъде отворена публично процедурата.

Що се отнася до Кирил Петков и Асен Василев, Зарков не видя " инженеринг ", а законосъобразен триумф след показани благоприятни условия, оползотворени поради избора на Румен Радев да ги направи служебни министри.
Кои са възможните приемници на Корнелия Нинова - първи прогнози (ВИДЕО)
Ще бъде ли възможен правоприемник на Корнелия Нинова Крум Зарков не мога да разясня, сподели в Студио Actualno Трифон Панчев, член на Наци...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР