Политиката на плаващите мнозинства е носила само временен успех. Те

...
Политиката на плаващите мнозинства е носила само временен успех. Те
Коментари Харесай

Гьоков: Бихме предложили свои кандидати за регулаторите, ако имаме подходящи експерти

Политиката на " плаващите болшинства " е носила единствено краткотраен триумф. Те не са никога положително решение за едно ръководство. Българска социалистическа партия не взе участие в покупко-продажби. Ако забележим експертиза в някоя препоръчана кандидатура, ще го подкрепим, само че това ще бъде групово решение, а не еднолично. Бихме предложили свои кандидати за регулаторите, в случай че имаме нужните специалисти. Това каза Георги Гьоков от Българска социалистическа партия за предаването " Офанзива с Любо Огнянов ".

 

По думите му Движение за права и свободи взе участие пълноценно в ръководството с хора на по-ниски позиции. " По всяка възможност некоалицията ще реализира ротацията. Към момента няма човек, който да каже ще стане ли работата. Борисов бе задържан и потиснат да прави държавно управление с ПП–ДБ. Унизително е когато ти слагат условия - приготвят меморандум и ти го връчват. Това несъмнено беше гласовит пестник ", съобщи той. И добави, че общинските съветници в София са работили за своя полза.

 

Според него четворната коалиция е направила стратегия за ръководство, за разлика от властта в сегашната обстановка. " Нямаше нищо за разпределение на регулатори и министерства. Назначения въобще не сме обсъждали. Тук стана ясно на цялата страна, че задачата е преодоляване и делба посредством регулаторите. Упреците и подигравките в " сглобката " са отклонение от значимите решения в страната ", разяснява Гьоков. 



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР