Политика на живо: Изтекли съобщения в WhatsApp разкриват ужаса на

...
Политика на живо: Изтекли съобщения в WhatsApp разкриват ужаса на
Коментари Харесай

Риши Сунак свежда бедствията на междинните избори до блус в средата на мандата и „местни фактори“

Политика онлайн: Изтекли известия в WhatsApp разкриват ужаса на торите

Лидерът на лейбъристите сър Кийр Стармър сподели, че резултатите демонстрират неговата партията „ в този момент можеше да завоюва на всички места “ и че някогашните гласоподаватели на торите смениха верността си в урните.

Но министър-председателят настоя, че „ подтекстът “ е всичко, като сподели на телевизионните оператори: „ Очевидно [това бяха] разочароващи резултати и не на последно място тъй като нашите претенденти... работиха доста старателно и знам, че ще продължат да бъдат огромни локални първенци в своите общности.

„ Важно е да запомните подтекста – междинните междинни избори постоянно са сложни за настоящо държавно управление и, несъмнено, тук имаше и локални фактори.

" [Но] аз съм зает да извършвам целите на английския народ. "

Висшите тори се опасяват, че партията е в „ умиращи дни " след загубите на междинните избори - само че Стармър към момента има вяра, че си коства да бъдеш параноичен

Състезанията бяха задействани след високия овакантяване на профила на Надин Дорис, откакто й беше отказано да бъде персист в листата с почести на Борис Джонсън, и Крис Пинчър, който беше изправен пред осемседмично премахване заради опипващи обвинявания. от лейбъристите на междинни избори от 1945 година - макар че изборният регион е наследник от 1931 година - защото Алистър Стратърн зае мястото с болшинство от 1192 пред своя противник от торите Фестъс Акинбусойе.

А в Тамуърт, 23,9% залитането към лейбъристите изкорени предходното болшинство на торите от 19 600, като Сара Едуардс победи Андрю Купър с болшинство от 1 316 – второто най-голямо клатушкане в междинните избори към лейбъристите.

Лейбъристите могат да видят срещата на върха “ след победа на междинните избори

Дори преди мненията на министър-председателя висши консерватори се опитваха да показват провалите като средносрочен проект, дружно с изказванията, че личните им поддръжници са останали у дома, вместо да създадат смяната към опозицията.

Но един народен представител от торите сподели на политическия редактор на Sky News Бет Ригби, че техните сътрудници са били „ заблудени “, в случай че имат вяра в това.

Експертът по изборите професор сър Джон Къртис сподели, че два резултата бяха „ извънредно неприятна вест “ за консерваторите и подсказаха, че господин Сунак е на път да се провали на общите избори през идната година.

„ Това не е орис, само че е индикатор, “ той сподели. „ И това е индикатор, че в случай че консерваторите не съумеят много фрапантно и много коренно да извърнат нещата, тогава те в действителност ще гледат проваляне в очите след 12 месеца. “

Той също предизвести, че както и че торите рискуват гласовете да се отклонят към лейбъристите отляво, те биха могли да паднат от Reform UK - официално Брекзит партията на Найджъл Фараж - отдясно.

Но министър-председателят настоя пред кореспонденти, че ще се концентрира върху целите си, а не върху загубите, добавяйки: „ Ето за какво ще продължим с понижаване на половина на инфлацията, напредък на стопанската система, понижаване на дълга, редуциране на описите с чакащи и прекъсване на лодките.

Също по този начин през миналия месец изложих някои дълготрайни решения, които ще трансформират страната ни към по-добро - нов метод към чистата нула, който ще спести на фамилиите хиляди лири, гарантирайки, че ще възприемем друг метод към HS2 [като] влага £36 милиарда в стотици други транспортни планове в цялата страна, които ще бъдат от изгода за хората по-бързо и ще подсигуряват, че цяло потомство от нашите дребни деца може да пораства без пушене.

„ Това са вид решенията, които вземам за нашата страна, това е смяната, която снабдявам, и съм зает с това за английския народ. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР