Политик от партията на руския президент Владимир Путин, Единна Русия

...
Политик от партията на руския президент Владимир Путин, Единна Русия
Коментари Харесай

Мистериозна смърт на руски политик, този път от партията на Путин

Политик от партията на съветския президент Владимир Путин, " Единна Русия " е открит мъртъв пред дома си, оповестяват съветски медии. Така се усилва описът на починалите при неразбираеми условия фигури от съветския хайлайф.

Владимир Егоров, на 46 години, е бил член на ръководещата партия " Единна Русия ". Не са открити следи от насилствена гибел по тялото му, оповестява съветският вестник " Комерсант ", базирайки се на пресслужбата на Следствения комитет за Тюменска област в Русия, написа

От комитета не могат да разкрият информация за гибелта на Егоров, защото " към момента правят аутопсия ".

В неофициалния Telegram канал Baza, който има връзки с съветските служби за сигурност, написа, че тялото на Егоров е намерено в двора на къщата му в сряда.

Тоболската градска Дума разгласява некролог на страницата си в обществените мрежи в четвъртък, в който се споделя, че Егоров е умрял " вследствие на акцидент ".

Егоров е бил заместник-председател на градската Дума в Тоболск и се отличава с дейна поддръжка на участниците във войната в Украйна и фамилиите на военнослужещите, воюващи там. Той също по този начин е имал интензивно присъединяване в публичния и политическия живот на града.

Този случай се прибавя към листата с видни фигури от съветския хайлайф, които починаха при незнайни условия през последните месеци и години, в това число някои предприемачи, свързани с двете най-големи енергийни компании в Русия.

На 40-годишна възраст на 22 юли умря предприемачът и началник на ICS Holding, Антон Черепенников. Вероятна причина за гибелта му е ненадейно прекъсване на сърцето.

В света на киберспортовете Антон Черепенников беше прочут с прякора SNEG1. Неговата компания " Цитадела " създаде специфичен програмен продукт за " Роспромнадзор ", който позволяваше следене на съвсем всички консуматори на интернет в Русия. Това даде на управляващите опцията да подслушват телефонни диалози и да наблюдават интензивността на хората в интернет. Съгласно закон, признат от Държавната дума на Русия, операторите бяха задължени да употребяват този програмен продукт.

Внезапно умря и съветски заместник-министър, Пьотр Кучеренко, откакто се почуства зле в самолета, завръщайки се от посещаване в Куба.

Сред живите не са и високопоставени предприемачи като Павел Антов, началник на енергийна компания, който падна от хотел в Индия, и Анатолий Геращенко, някогашен ректор на авиационен институт. Починаха и Равил Маганов, ръководител на " Лукойл ", и Иван Печорин, топ управител на развойната корпорация на Далечния изток и Арктика. Смъртта на тези политици и предприемачи провокира интерес и въпроси по отношение на събитията към техните смъртни случаи.

През април месец предходната година някогашният вицепрезидент на една от водещите съветски финансови институции в Русия, " Газпромбанк ", Владислав Аваев бе открит мъртъв в жилището си в Москва дружно със брачната половинка си и щерка си - формалната версия гласи " двойно ликвидиране със самоубийство ".

Малко преди началото на нашествието в Украйна някогашният изпълнителен шеф на " Газпром " Александър Тюляков беше открит обесен в гаража на жилищната си постройка покрай Санкт Петербург.

В края на февруари дни, откакто Русия публично нахлу в Украйна, различен съветски олигарх - Михаил Уотфорд - беше открит обесен в гаража на дома си в Съри, Англия. 66-годишният руснак, роден в Украйна, е направил милионите си като нефтен и газов магнат след рухването на Съюз на съветските социалистически републики.

Най-сериозно отразена в съветските медии, макар че тя не поражда толкоз доста въпроси, бе гибелта на Андрей Круковски, 37-годишният шеф на ски курорта " Красная поляна ", покрай Сочи, който почина при случай при каране на ски. Курортът, който ръководеше, обаче е под егидата на енергетиката - основан от " Газпром " в границите на подготовката за проведената през 2014 година от Русия Зимна олимпиада.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР