Политическото ръководство на партия Има такъв народ и Николай Василев,

...
Политическото ръководство на партия Има такъв народ и Николай Василев,
Коментари Харесай

От ИТН ще дадат пресконференция за вчерашното си решение

Политическото управление на партия " ИТН " и Николай Василев, който беше номиниран за министър председател от водача на партията Слави Трифонов, ще дадат конференция. Очаква се да отговорят на въпросите по отношение на вчерашното решение да бъдат оттеглени към този момент направените номинации. 

С обява в персоналния си фейсбук профил Трифонов разгласи през вчерашния ден, че поради отрицателната реакция на оферти проектокабинет и изказванията, че Николай Василев е проводник на Движение за права и свободи, което не отговаряло на истината, е решил да отдръпна " кандидатурата на един заслужен човек, тъй като никой не е по-голям от проблемите на обществото ".

" Като партия, спечелила миналите избори, ще предложим напълно скоро нов министър-председател с ревизиран състав на Министерски съвет ", анонсира Трифонов.

Решението му провокира разнопосочни реакции. Лидерът на " Изправи се, мутри вън " Мая Манолова приветства обрата в позицията на " ИТН ", само че Николай Хаджигенов изрази подозрение, че Трифонов от ден на ден замязва на някогашния министър председател Бойко Борисов. 

От " Демократична България " оповестиха, че ще разясняват едвам откакто научат какви са новите оферти.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР