Политическият проект на Гешев тръгна с фалстарт, съобщават от BIRD.BG.

...
Политическият проект на Гешев тръгна с фалстарт, съобщават от BIRD.BG.
Коментари Харесай

Фалстарт: Гешев не успя да регистрира “Справедливост за България”

Политическият план на Гешев потегли с провал, оповестяват от BIRD.BG. В документите за регистрация на сдружението “Справедливост за България ” са объркали политическата със стопанска активност и съдиите по вписванията ги върнали на изправителен, прибавят от медията.



Припомняме, че на 4 юли Гешев разгласи основаването на гражданско родолюбиво консервативно придвижване “Справедливост на България ”, “основано на националното достолепие, на християнската нравственос и българските обичайни фамилни полезности ”. “Бог, родно място, семейство ” щяло да бъде мотото на придвижването. “Неолиберални хрумвания заплашват фамилията, тях не ги интересува, че съгласно българската конституция българското семейство е от мъж и жена ”, добави Гешев.

По думите му “политическата върхушка била върнала мутрите ”. “Това не може да бъде търпяно повече, тъй като в случай че продължим да поносим, децата ни няма да имат място тук ”, сподели някогашния обвинител номер едно.

Във Facebook Гешев разгласи, че през днешния ден най-важно е възобновяване на справедливостта в българското общество.

По време на живото лъчение в обществената мрежа токът в студиото, от което Гешев отговаряше на въпроси, спря. Според Гешев очевидно страхът от него е голям. Той дефинира себе си като бъг в матрицата, която системата желае да в профил. Иван Гешев посочи, че има предпочитание да приказва, само че го стопират. Заради това и стартира провеждането на срещи с жители в цялата страна.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР