Премиерът Димитър Главчев поиска от министъра на регионалното развитие и

...
Премиерът Димитър Главчев поиска от министъра на регионалното развитие и
Коментари Харесай

Премиерът разпореди спешна проверка по случая с асфалтирания път, където катастрофира автомобил на НСО

Премиерът Димитър Главчев изиска от министъра на районното развиване и благоустройството Виолета Коритарова да извърши незабавна инспекция по отношение на информацията за асфалтирана част от път в региона на Аксаково, където преди дни имаше тежка злополука с автомобил на Националната работа за защита (НСО). Това оповестиха от държавната пресслужба.

Министър-председателят чака в незабавен порядък писмените пояснения на министъра, както и какво наказване ще бъде наложено на виновните за вземането на това решение.

Автомобил на НСО, в който пътуваше съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, катастрофира на входа за Аксаково на 16 май. При случая почина 63-годишният водач на колата, сблъскала се с тази на НСО. Тежко пострада брачната половинка на лидера, коятовсе още е в реанимацията на варненската болница „ Св. Анна “.

Вчера специалисти на Военнапрокуратураизвършиха още един оглед на двата автомобила, взели участие в произшествието на входа на град Аксаково. Колитесе намират на охранителен паркинг във Варненска област. Експерти ревизираха дали бутоните в колата на НСО за светлинна сигнализация са били включени. Уочняват се и други елементи, свързани с автотехническата експертиза.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР