Политическият предизборен сезон ще протече нормално. Не мисля, че ще

...
Политическият предизборен сезон ще протече нормално. Не мисля, че ще
Коментари Харесай

Бойко Рашков: ПП направи първите стъпки за стандарта на живот и срещу отровните храни от Капитан Андреево


" Политическият избирателен сезон ще протече обикновено. Не мисля, че ще има озлобление. Продължаваме промяната направи към този момент първите си стъпки и сподели, че е допустимо да направи нещо положително, да вдигне стандарта на България. Да усили пенсиите, да вдигне заплатите, да направи безвъзмездни детските градини и още ".

Това съобщи в ефира на Нова тв Бойко Рашков, някогашен вътрешен министър.

" Тези спешни моменти в този момент, спомогнаха да избледнеят други проблеми- следствията, които се водиха с дейсността на ГЕРБ, корупцията и освен. Предвиждат се съществени промени в антикорупционната система, която най-сетне да застане на своето място. Години наред сме очевидци на неща, които не се харесват на жителите. Смятам, че оптимизмът надвива и считам, че българите ще видят в програмата на Политическа партия това, което желаят да се случи в България ", счита Рашков.

" Нека българският гласоподавател самичък реши това, което направихме, заслужава ли да бъде подкрепено ", добави още той.

" При изборите предходната година бяхме очевидци на социологически проучвания, които дадодха преднина на ГЕРБ, а се оказа, че те не са първа политическа мощ, дано не гадаем, българските жители ще би трябвало да преценяват дали да поддържат смяната на България. Изборът е сред това дали да се върнем обратно към старите политики на прехода или да продължим към самостоятелна и богата България ", изясни Рашков.

" На Капитан Андреево направихме първия опит да възстановим страната, спряхме корупционния канал за отровни храни ", сподели някогашният вътрешен министър.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР