Политическият инат ни доведе до тук, защото това, което днес

...
Политическият инат ни доведе до тук, защото това, което днес
Коментари Харесай

Деница Сачева: Политическият инат ни доведе до тук

Политическият дебелоглав ни докара до тук, тъй като това, което през днешния ден се предлага от Политическа партия в действителност е неубедително повтаряне на това, което ние предложихме. Така Деница Сачева от ГЕРБ разяснява по Българска национална телевизия връчването на втория мандат на " Продължаваме Промяната " и направената от тях декларация с главните цели.

" Ние предложихме при започване на сформирането на този парламент да се съберем всички политически партии, да създадем своите политически цели, да ги оформим в политически документ, който да бъде признат и въз основата на този политически документ да се търси единодушие за държавно управление. Сега виждаме, че концепцията се обръща - единствено, че вместо да се търси едно необятно политическо единодушие, се прави опит предизборната стратегия на Политическа партия да бъде наложена като национални цели на цялото Народно заседание, сподели Деница Сачева – народен представител от ГЕРБ.

Тя добави, че сходен метод няма по какъв начин да срещне поддръжката на политическите партии. И не инцидентно Политическа партия може да разчитат на гласовете на " Демократична България ", което остава мистерия за мен за какво поддържат сходен метод на правене на политика, добави Сачева.

Деница Сачева сподели още, че не престават да имат вяра, че в Демократична България има хора, които са с десни разбирания - хора, които желаят да видят едно рационално ръководство на страната и по тази причина " към момента имаме своята приемливост към тяхното държание, без значение, че от време на време то продължава да бъде необяснимо ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР