Политическият инат не е добър вариант, каза днес лидерът на

...
Политическият инат не е добър вариант, каза днес лидерът на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ясен е кандидатът ни за президент, познавате го добре

" Политическият дебелоглав не е добър вид ", сподели през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при визитата си в Праисторически солодобивен център " Провадия-Солницата ". Според него, групировката след идните изключителни избори ще беседва с всички, тъй като злополуката за страната идва. " Трябва да се опитаме да избегнем риска да преживеем още една Жан-Виденова зима ", сподели Борисов.

" Ясен е претендентът за президент, познавате го добре " - това сподели Борисов в отговор журналистичеки въпрос. Въпреки това той съобщи, че няма значение към днешна дата кой е претендентът, защото и другите партии нямали. " Видяхме, че няколко имена се спрегнаха, и Балтов го изчегъртаха. Все повече хора се осъзнават и виждат направеното ", добави водачът на ГЕРБ.

" Тези, които работиха с див популизъм в последните месеци, дано си понесат отговорността ", уточни още Борисов.

Запитан дали ще се кандидатира на идния парламентарен избор, той съобщи, че компроматните войни против ГЕРБ си имат отраженията в обществото, по тази причина няма да се кандидатира .

По думите му най-важното в този момент е партиите да намерят примирение и да помислят по какъв начин с общи старания да предотвратят злополуката, която дефинира като " руменрадевата зима ".

" Защо излъгаха пенсионерите? " попита Борисов някогашния финансов министър Кирил Ананиев, който бе дружно с него. И продължи с рецензиите си към служебното държавно управление. " Понеже се намираме в този край, в който е тръгнала цивилизацията, той ще бъде безпаричен и недосегаем. Със прекъсването на " Хемус " се стопират и вложенията. " Хемус е инвестиция в бъдещето ", сподели още Борисов и добави, че единственият стопанин и деспот сега се споделя Румен Радев.

" Рекорден срив на непознатите вложения, регистрира Българска народна банка. При Радев. И то с 63,7% за тези няколко месеца ръководство ", добави водачът на ГЕРБ, като съобщи, че политическата корупция по времето на Радев процъфтява.

Лидерът на ГЕРБ попита къде е проектът за възобновяване и добави, че другите страни употребяват месеци наред милиарди евро, с цел да се възстановят. " Ние нямаме проект. Те се занимават с махането на защитата на Гешев ", сподели още той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР