„Политическият фалит на Русия, иницииран от Запада, няма да засегне

...
„Политическият фалит на Русия, иницииран от Запада, няма да засегне
Коментари Харесай

Медведев: „Политическият фалит" на Русия, иницииран от Запада, няма да засегне по никакъв начин реалната й финансова репутация

„ Политическият банкрут " на Русия, иницииран от Запада, няма да засегне по никакъв метод действителната й финансова известност, написа в своя Telegram канал Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност (СБ) на Руската федерация.

„ Първо, всички схващат, че това е политически банкрут, а не финансов. Русия е в положение да изплати всяко свое обвързване във всяка валута, в случай че не й основават изкуствени проблеми. Следователно това няма да засегне действителната финансова известност на страната “, написа Медведев.

Според него „ би трябвало също по този начин да се помни, че сходни дейности на Съединени американски щати, които основават механически спънки за осъществяване на отговорностите, би трябвало да се преглеждат от съда или като непреодолима мощ, или като отговорно държание на кредитора “.

Медведев уточни още, че в този случай „ самите американски притежатели на дългови скъпи бумаги също няма да получат парите “. „ И по виновност на личната му страна “, акцентира той и иронично назова този сюжет „ мощен ход “ на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, „ укрепителен доверието “ във финансовата система на Съединени американски щати на фона на инфлацията и енергийната рецесия.

„ Или въобще не можете да плащате и да употребявате неизразходваните пари тъкмо за тези цели. Както се споделя, най-добре се смее този, който се смее финален “, написа още той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР