Политическият анализатор Кристиан Шкварек е категоричен, че вотът на недоверие

...
Политическият анализатор Кристиан Шкварек е категоричен, че вотът на недоверие
Коментари Харесай

Шкварек: ГЕРБ ще сгреши ако сега тръгне да сваля ПП-ДБ. Така по-скоро ще ги мобилизира

Политическият анализатор Кристиан Шкварек е безапелационен, че вотът на съмнение към държавното управление няма да мине.

" По-скоро сега би било неверен миг ГЕРБ да подхлъзва това държавно управление заради една специфичност на демократичната общественост в България. Тя ерозира когато техните политически представители се допрян до властта, изключително в сходна " сглобка " с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Но сега, в който тръгваш да ги сваляш, както предходната година стана с премахването на Никола Минчев от Народното събрание, те се стягат и активизират. Миналата година кабинетът " Петков " имаше ужасяващ рейтинг и доста бързо спадаше поддръжката към него. И сега, в който смъкнаха Минчев, тези се подвигнаха и изпълниха жълтите павета. И на идващите избори имаха висок резултат, тъй като бяха доста близо до ГЕРБ. Следователно би било неточност от страна на ГЕРБ толкоз рано да ги смъкват. Ако го създадат, просто ще ги активизират ", счита той.

" Един избор на съмнение в действителност може да има повече от една функционалност. Той може да има функционалността да смъкна едно държавно управление в случай че се получи математиката. Ако това не стане, той има още една функционалност, която пропущаме. Това е функционалността да бъде една " удивителна ". Слага се една " удивителна " пред нещо. Опозицията в този момент ще употребява този избор по втория метод. А точно да сложат една огромна " удивителна " върху това, което се случва в страната. Както и върху това безумство, което се постанова върху България в енергиен аспект. Ние сме на прага напълно скоро да стартираме да приказваме в обществото ни за някое реалити и участник там ", добави Шкварек.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР