Политическиат експерт Кристиян Шкварек даде много категоричен анализ на политическата

...
Политическиат експерт Кристиян Шкварек даде много категоричен анализ на политическата
Коментари Харесай

Край на революцията! Топ политолог прочете присъдата у нас

Политическиат специалист Кристиян Шкварек даде доста безапелационен разбор на политическата обстановка у нас.

" Няколко пъти чух тезата, че това е жест към Продължаваме промяната и Демократична България. Аз съм изрично склонен, че е жест, тъй като жест е знак или знак на нещо приятелско, на подаване на ръка, на нещо положително, от което този, който получава жеста, по-скоро печели. Това е знак на доминантност, това е мачкане. ГЕРБ мачка ПП-ДБ с тези ходове, тъй като това са знаци на тъкмо противоположното, на което се пробва ПП-ДБ да си изградят своята платформа.
-->
Те споделят, че са европейски хора, че са същинските хора на Брюксел, че ще озападнят страната, на което внезапно ГЕРБ вадят еврокомисар. В деня, в който през вчерашния ден Политическа партия предложиха за ръководител на правната комисия едно момче с година и половина стаж в адвокатската фирма на татко си, в същия ден ГЕРБ вадят еврокомисар дълготраен за собствен претендент за министър председател. Това не са жестове. Това е надиграване - " ние сме повече от вас ". Това е игра и в нея тотално преобладават ГЕРБ над Политическа партия.

 Допреди два дни бях доста скептичен по отношение на основаване на държавно управление, само че към този момент съм по-скоро податлив да имам вяра, че ще бъде формирано. В момента виждам по какъв начин се начертава краят на революцията. В това държавно управление ще вземат участие както ГЕРБ и Движение за права и свободи, таза и " изчегъртвачите " Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ - нещо по средата ще се случи ", сподели той в предаването " Лице в лице " по БТВ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР