Политически послания, призиви за ваксиниране, целувки през маски и, разбира

...
Политически послания, призиви за ваксиниране, целувки през маски и, разбира
Коментари Харесай

Met Gala 2021: Най-запомнящите се тоалети и моменти от бляскавата нощ

Политически послания, апели за имунизиране, целувки през маски и, несъмнено, обилни тоалети белязаха едно от най-важните събития в модата – Met Gala в Ню Йорк. Събитие, което нормално се организира в първия понеделник на май, само че предходната година беше отсрочено поради коронавирус пандемията. Тази също не се случи по график и беше преместено за есента.

Но макар че светът още се бори с разпространяването на вируса, десетки звезди минаха по един от най-зрелищните червени килими на нормалното си място – музея за изкуства „ Метрополитън “. Гала вечерта се организира тъкмо преди да бъде открита тематична галерия в Института по костюмите, която тази година е на тематика In America: A Lexicon of Fashion. Затова и дрескодът на бала беше отдаден на американската самостоятелност.
               

Почетен ръководител още веднъж е Ана Уинтур, а съпредседатели тази година са певицата Били Айлиш, артистът Тимъти Шаламе, тенис звездата Наоми Осака и поетесата. този път изненада с извънредно мекушав и баснословен тоалет на Oscar de la Renta, с който тя отдава респект към кино легендата, тъй като роклята е въодушевена от тази, с която актрисата се появява на премиите „ Оскар “ през 1951 година. Айлиш трябваше да се появи за първи път на Met Gala предходната година и още оттогава тя си мечтае да бъде преобразена в същинска бална рокля, споделя стилистката от английския Vogue Дейна Джанини, която й оказва помощ за избора на тоалет.
               

За първи път в блестящата церемония вечер се включи и конгресменът Александрия Окасио-Кортес, която се появи в бяла рокля (цветът на суфражетките) с голям надпис в алено на гърба Tax the Rich, посланието й за икономическа неправда, против която се бори. Роклята е основана от изобретателния шеф на Brother Vellis – Аурора Джеймс.

Alexandria Ocasio-Cortez attending the $35,000-a-ticket in a Brother Vellies gown blaring " Tax the Rich " is a complicated proposition.
— Vanessa Friedman (@VVFriedman)
Кортес не беше единствената дама с девиз върху облеклата си. Моделът и актриса Кара Делевин, също облечена в бяло, се появи с надпис върху корсета си „ Peg the Patriarchy “. 
               

Докато конгресменът Каролин Малоуни носеше тоалет в цветовете на придвижването на суфражетките с големи надписи по него: " Равни права за дамите ". От аления килим пък Упи Голдбърг прикани колкото се може повече хора да се имунизират.
               

Сред звездните двойки, които приковаха вниманието на всички, безспорно бяха, които се целунаха на аления килим, само че през маските, които носеха.

Bennifer giving the people what they want
— The Cut (@TheCut)
Само ден откакто сграбчи статуетката за видео на годината на MTV Video Music Awards, рапърът Лил Нас Х направи своето мини шоу на аления килим, като направи поетапно разсъбличане, с цел да покаже три тоалета. Нещо, което видяхме на от ексцентричната Лейди Гага. Може би препратките с поп дивите е направено напълно съзнателно, тъй като пелерината, с която се появи Лил Нас Х подсещаше на кралския тоалет на Риана от Met Gala 2015.

Lil Nas X does a Gaga and strips down to reveal three outfits at the. Maybe that's now an American thing.
— Vanessa Friedman (@VVFriedman)
Ким Кардашиян също съумя да се открои, откакто се появи в тоалет на Balenciaga и лицето й беше напълно покрито в черно. Може би най-хубавото, което в миналото е правила.
               

Докато Франк Оушън реши да дефилира с роботизирано бебе в ръце, тъй че екстравагантни прояви от страна на звездите въобще не липсваха. Още повече, че тъкмо това събитие дава независимост на дизайнерите и звездите да извадят на показ цялата си екстравагантност.
               

Но тази година с изключение на нормалните топмодели като Ирина Шейк, Джиджи Хадид, Кая Гербер, Кендъл Дженър (въпреки че Иман несъмнено им открадна шоуто), под светлините на прожекторите се появиха и шампионките Симон Байлс и неотдавна спечелилата U.S. Open Ема Радукану. Кристен Стюарт, Избел Юпер, Кери Мълиган, Сиена Милър, Шарън Стоун, Ерика Баду, Хейли и Джъстин Бийбър, Ребека Хол, Розалия и Риана бяха единствено част от звездите, които допълниха звездния лист на най-бляскавата фешън вечер. И за следващ път видяхме за какво тя в действителност е такава!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР