Политическата криза е налице, защото Борис Бонев продължава да чертае

...
Политическата криза е налице, защото Борис Бонев продължава да чертае
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Борис Бонев продължава да чертае разделителни линии в СОС

Политическата рецесия е налице, тъй като Борис Бонев продължава да чертае разграничителни линии в групата на ПП-ДБ и " Спаси София " в общинския съвет. Това сподели Антон Хекимян от ГЕРБ пред публицисти.

" Вчера Борис Бонев подаде ръка и полегна на Българска социалистическа партия ", добави Георги Георгиев. И запита: " Кой кара влака? С кого беседваме? С хора, които ще работят с Българска социалистическа партия, както споделя той в телевизионни участия ", запита той.

Хекимян добави, че " ясно забележима е политическата отпадналост на най-голямата група в Столичния общински съвет да излъчи болшинство и да избере ръководител ".

" Тази отпадналост прераства в спекулации, с които се опитваха да ни убедят, че ние би трябвало наложително и незабавно да изберем някакъв краткотраен ръководител на СОС, което звучи извънредно несериозно. Да се търсят краткотрайни решения за столицата, в която се харчат толкоз доста пари на данъкоплатците, е меко казано присмехулно ", заяви той.

По думите му спекулата с парите за канализацията е изтекла тъкмо там. " Изтече в канализацията, тъй като се вижда, че с решенията, които групата на ГЕРБ-СДС да де на кмета Терзиев действително е допустимо министърът на финансите да отдели тези пари не без поддръжката на ГЕРБ в държавното управление и Народно събрание ", безапелационен бе той.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР