Политическата атака към министър Тагарев няма нищо общо с конкретната

...
Политическата атака към министър Тагарев няма нищо общо с конкретната
Коментари Харесай

Денков: Министър може да бъде сменен само, ако не се справя с работата си

" Политическата офанзива към министър Тагарев няма нищо общо с съответната неточност, която е направил специалист в министерството. Опити за политически офанзиви постоянно ще има ". Така министър председателят акад. Николай Денков разяснява пропуща да бъдат поканени депутати на церемонията по освещаването на бойните флагове на Йордановден.

Според премиера България е направила значими крачки в модернизирането на армията си през 2023 година и заслуга за това има точно военният министър. „ Не може някакви предложения да бъдат поставени на везната и да тежат повече от това, което той е приключил като действителна активност ”, счита Денков.
„ Смяна на министри ще има, единствено в случай че аз или бъдещият министър председател Габриел сме съ гласни, че индивидът би трябвало да бъде заменен, тъй като не се е справил с работата си. Това е сделката ”, съобщи министър председателят във връзка информации за идни промени в министерствата при ротацията на министър-председателите през март.

Денков разяснява и сезирането от страна на президента Румен Радев на Конституционния съд за измененията в главния закон. „ Той е заинтригувана страна и явно има проблем в това отношение, тъй като се лимитират негови права, с които беше злоупотребено през последните две години ”, сподели Денков.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР