Политическа партия КОД (Консервативно обединение на десницата) представи в Пловдив

...
Политическа партия КОД (Консервативно обединение на десницата) представи в Пловдив
Коментари Харесай

КОД избра Пловдив, за да представи предизборната си платформ...

Политическа партия КОД (Консервативно обединяване на десницата) показа в Пловдив предизборната си платформа и част от напълно пловдивската си листа с кандидат-депутати от 16-и МИР.

Лидерът доктор Петър Москов показа главните политически цели на партията, които се свеждат до това България да стане богата, просперираща страна с инициативни и богати жители. Според КОД това може да стане посредством:

- Възстановяване на държавността, реда и персоналната сигурност
- Връщане на икономическата независимост
- Налагане на закостенял обществен модел, учреден на персонална отговорност
- Декомунизация на обществото
- Защита на християнските полезности и българската културна еднаквост
- Превръщане в съществена вътрешно и външнополитическа цел на българската страна опълчването на розовия демократичен екстремизъм в ценностно, културно и икономическо отношение.



„ Този документ – предизборната платформа, е друг от типичните партийни предизборни платформи. Той е с друга философия и конструкция. Ние сме уверени, че политическите решения, политическият избор е избор на цели, на огромни направления, в които страната и обществото да се движат. Затова в нашата стратегия има доста малко неща, свързани с чистото администриране на процесите, а по-скоро огромните г цели и решенията, които могат да доведат до постигането им. Политическото е полезности и цели. Говорим за това и имаме вяра в това, желаеме да го наложим. Неслучайнио ваши сътрудници ни нарекха „ идеалистите “ на дясното, тъй като в действителност си мислим, че дясното има потребност от връщане към основанията си, към същностните си полезности. Предизборната платформа на КОД е ориентирана към постигането на в действителност огромни цели, които могат да трансформират обществото. Разбира се, че обществото се трансформира, в случай че се преасфалтира дадена улица, само че това ще се случи по този начин или другояче. Въпросът е, че всяко едно ръководство, което не изхожда от огромна посока, от огромна цел и съществени промени, в действителност се задоволява с това да споделя, че има малко повече асфалт, малко по-висока заплата или пенсия “, уточни доктор Петър Москов при представянето на предизборната платформа на КОД в Пловдив.

Иконимическа независимост, декомунизация, християнски полезности, еднаквост - по този начин за нас наподобява доста базов сет от полезности, за които би трябвало да се борим. КОД е изборът на хората, котио знаят, че ГЕРБ не е решението, че розовата демократична вълна не е алтернативата “, акцентира водачът на партията.



Водачът на листата на партия КОД за Пловдив-град Пепа Деведжиева съобщи, че се усеща извънредно удовлетеорена и че за нея е извънредно свястно да бъде част и един от чуредителите на партията. „ На политическия пазар липсваше консервативна партия, която да раздава като останалите като сергия и да се наддава. А партия, която споделя, че желае държавност, ясни правила, всеки с изключение на права, да има и отговорности. Каним нашите съперници да се наддаваме на този терен и да забележим кой предлага най-хубавото “, уточни Деведжиева.

Тя показа част от листата с кандидат-депутати на КОД за Пловдив-град. „ Не беше мъчно нашата листа да бъде построена единствено от пловдивчани и не бе належащо да се укрепва от други градове “, разяснява Деведжиева.

На второ място в листата, след лидерът Пепа Деведжиева, е Андрея Щерев, ръководител на Управителния съвет на Българската асоциация за кръгова стопанска система и биотехнологии, както и някогашен шеф на Международния панаир.

Трети е е юристът Георги Иванов. На четвърто място в листата на КОД е доктор Галина Карауланова. Заемала е позициите шеф на дирекция " Профилактика на заболяванията и промоция на здравето “ в РЗИ - Пловдив, заместник-управител на 2 частни лечебни заведения, шеф на МБАЛ " Свети Мина " в Пловдив. В момента е незабавен доктор в шоковата зала към МБАЛ " Асеновград ".

Петото място е за Корнелий Савов, съосновател на Атлантически съвет на България и член на Съюза на репресираните от комунистическия режим.

Шести в листата е Ивайло Спасов, приключил „ Публична администрация “. Активно работи по дела, като намаляването на шума и подобряването на градската среда, налично и бързо административно обслужване, бистрота в ръководството, опазване на чистотата на българския език.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР