Политическа криза продължава да мъчи СДС. Зам.-председателят на Националния изпълнителен

...
Политическа криза продължава да мъчи СДС. Зам.-председателят на Националния изпълнителен
Коментари Харесай

Политическа центрофуга: СДС пристава на агентурните ПатрЕоти! Знакова фигура хвърли оставка от сините редици!

Политическа рецесия продължава да мъчи Съюз на демократичните сили. Зам.-председателят на Националния изпълнителен съвет Костадин Марков е подал оставка от поста, заяви самият той през обществените мрежи.

Аргументите на Марков навеждат на мисълта, че този акт е провокиран в резултат на планувано сливане с ПотрЕотите, които народът все по-настървено отхвърля, оплюва и ненавижда. С този проект може да се изясни и всеобщото овакантяване на редиците на Съюз на демократичните сили. Никой не желае да се коалира с псевдо патриотите, които по най-нагъл и жесток метод излъгаха българския народ, а в този момент единствено гледат да се облагодетелстват от властта.

Вече някогашният зам.-председател на Съюз на демократичните сили явно не желае да бъде част от партия, която към сегашния миг е една от най-мразените и се крепи на косъм. Междуличностните борби в ПФ са на път да разбият и по-голямата коалиция с ГЕРБ, което незабавно ще докара и до нови избори.

Ето какво написа Марков:

„ Реших да употребявам обществената мрежа с цел да оповестя на моите другари в Съюз на демократичните сили едно мое значимо решение. Подавам оставка от поста зам. ръководител на Съюз на демократичните сили. Благодаря на всички, които ме подкрепихте на последната конференция. Аргументите ми са морални и политически. Аз бях от тези, които желаеха Тони Койчев да е ръководител на съюза и не смятам, че мога да се “пренастроя” за работа с различен ръководител. Не е и почтено. От друга страна имам съображение да считам, че Съюз на демократичните сили ще бъде водено в посока заемане мястото на НФСБ в Обединени патриоти или присъединение като четвърта партия там. Оставам член на Съюз на демократичните сили и най - евентуално на Народно събрание на Съюз на демократичните сили. Пожелавам триумф на Румен Христов и новото управление. Ще продължа да давам всичко за Съюз на демократичните сили, само че и ще се боря с всички сили против новия НИС, в случай че поведат партията в гореспоменатата посока ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР