Полите са неизменна част от гардероба ни този сезон и

...
Полите са неизменна част от гардероба ни този сезон и
Коментари Харесай

21 стайлинг идеи как да носим миди пола това лято

Полите са неизменима част от дрешника ни този сезон и са съвършеният избор, когато сме в търсене на обичаната ни женствена градска визия. Нямаме предубеждения към тях, обичаме ги във всевъзможни форми и материи –, дълги, тесни, свободни,, сатенени, плисирани или велурени.

са един от шлагерите този сезон, който от ден на ден виждаме във фийда си в Инстаграм или пък по улиците в града. Не се противим на любовта си към този фешън тренд и по тази причина през днешния ден ви представяме няколко хрумвания по какъв начин ние бихме носили миди полата това лято.
               
on Aug 28, 2019 at 10:33am PDT

Един от най-големите плюсове на полите със междинна дължина е, че моделът им ги прави подобаващи както за по-изчистена и официална визия, по този начин и за лежерен и елементарен тоалет. Леката материя на миди полите също е съвършена за лятото, тъй като ни носи онази прохлада и хладина, от които имаме потребност в горещите юлски дни.

Ако се стремим към изчистена градска визия, без подозрение залагаме на полата в комбиниране с едноцветно боди или потник и . За мрачните дни и хладни вечери заменяме потника с пуловер, който леко прибираме в полата, а вместо сандали обуваме обичаните си черни кубинки. Ако пък сме в търсене на по-ежедневна и спортна визия, залагаме на бяла  и бели кецове или равни сандали. От се доверяваме най-много на златните халки и тънки огърлици, които носят деликатност и великолепие на тоалета ни, а косата си връзваме на типичен невисок кок.
               
on Feb 21, 2020 at 1:35am PST

Миди полите намират своето съвършено място в летния ни дрешник, носим ги край морето или пък в града и постоянно изглеждаме ослепително. Женствени и красиви, само че в това време и комфортни, те са неразделно до нас през този сезон, а и освен. Вижте в галерията с какво бихме съчетали обичаната ни миди пола, както и няколко страхотни шопинг находки от онлайн платформата на, които сега даже са понижени. 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР