Полина на Благо Джизъса му сложи рога Поне така смятат последователите

...
Полина на Благо Джизъса му сложи рога
Поне така смятат последователите
Коментари Харесай

Полина на Благо Джизъса му сложи рога с млад здравеняк?

Полина на Благо Джизъса му постави рога

Поне по този начин считат почитателите на брюнетката в мрежата. Хотелиерската наследница се пусна по нета разголена, гореща, в обятията на много атрактивен юноша. Той несъмнено е много по-млад от брачна половинка й Благо Джизъса, който сега лее пот и напряга мишци в приключенското шоу „ Сървайвър “.

Снимката бързо обиколи обществените мрежи и мнозина се питат дали този път неговата законна половинка не го е изненадала с невярност.

„ Ами всичко се връща на този свят. Ако някой счита, че ще прави дивотии и мизерии, и ще се измъкне изсъхнал от водата, грубо се лъже. Това е следващото доказателство за това, че би трябвало да си теглиш следствията поради това, което правиш “, незабавно изригнаха против Благо Джизъса в нета.

Публична загадка е, че гелосаният някогашен футболист постоянно сменяше дамите, даже да му раждаха деца. Бракът му с татарката Есмер Омерова също изтрая колкото мартенския сняг.

Многодетният баща има четири деца от три дами, само че Полина към момента се дърпа да му роди.

На фотото, което шокира мрежата, Полина е по долни дрехи, гушната много предизвикателно от младото момче. Под нея тя е написала само „ топ двойка “.

„ Млада си, красива си, какво се занимаваш с този шавливец, Благой. Има толкоз дами и деца! Добър избор си направила с това младо момче. На твоите години е и добре наподобява, Благо към този момент не коства “, бяха единствено част от мненията под предизвикателната фотография. Полина обаче остави щекотливата обстановка без коментар.

 

Тагове: Благо Джизъса Благо Георгиев Полина Спасова Полина на Благо гадже Сървайвър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР