Поли Генова заминава за Торино за финала на 66-ото издание

...
Поли Генова заминава за Торино за финала на 66-ото издание
Коментари Харесай

Поли Генова ще бъде гост на финала на Евровизия в Торино

Поли Генова отпътува за Торино за финала на 66-ото издание на Евровизия. Като един от най-обичаните участници от почитателите на състезанието в цяла Европа, тя е получила специфична покана от най-големия спонсор на тазгодишното издание. Това разгласи самата тя през миналата седмица в обществените си мрежи. Родната звезда е представяла, повече от запаметяващо се, към този момент 2 пъти страната ни на Евровизия през 2011 и 2016 година и бе водеща на детския формат през 2015 година Това я прави извънредно значим и мечтан посетител за финала на Евровизия 2022.

Програмата на изпълнителката по време на престоя ѝ в Италия е претъпкана. Освен че ще е посетител на втория полуфинал и огромния край на състезанието, наличието ѝ е мечтано от домакините на всички съпътстващи събития. В деня преди финала в залата, в която ще се организира грандиозното събитие, Поли Генова ще прегледа сцената от близко, след което ѝ предстоят срещи с десетки задгранични медии, за които изпълнителката ще дава изявленията. В същата вечер, на 13 май, почитателите ще могат да се насладят на невероятния гений на Поли в един от най-големите и известни клубове в Торино. Клубът провежда специфична седмица, отдадена на състезанието, наситена с едни от най-любимите на публиката реализатори, взели участие на състезанието, измежду които е и Поли Генова.

„ Невероятно е, че още веднъж ще имам шанса да се потопя във вълнуващата атмосфера на този конкурс! За мен е чест да бъда измежду толкоз надарени и висококачествени експерти и това ме въодушевява да създавам още повече. Нетърпелива съм да схвана кой е идващият победител! “, споделя Поли Генова

Международните завършения за поп звездата, обаче, не стопират до тук. Само няколко дни след финала на Евровизия 2022 Поли Генова отпътува за Лондон. Там, на 22 май, тя ще бъде специфичен посетител на концерта на своя безценен другар и сътрудник Любо Киров. Събитието ще се организира в зала Troxy, а почитателите ще могат да се насладят на музикално прекарване, изпълнено с невероятна българска поп музика, в това число общото им дуетно парче „ Тръгни в точния момент “. Премиерата на клипа към чувствената балада на Поли и Любо беше предишния месец, като сингълът е разполагаем и във всички цифрови платформи от Warner Music посредством Орфей Мюзик, и можете да го гледате тук.

Междувременно, Поли продължава да жъне триумф след триумф и да радва публиката с гения си. Тя не стопира да бъде на върха на всички родни музикални ранглисти и стана най-слушаният български реализатор за 2021 година Самостоятелните ѝ концерти #1 в Пловдив, Созопол и София бяха измежду сензациите на лято 2021. След страхотния дует с Любо Киров, Поли Генова възнамерява още доста и още по-грандиозни планове, с които да изненада феновете си и да раздруса музикалната сцена.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР