Поли Генова изненада феновете си с първи коледен албум и

...
Поли Генова изненада феновете си с първи коледен албум и
Коментари Харесай

Поли Генова представи първия и единствен по рода си коледен спектакъл „По-добрата Коледа“

Поли Генова изненада почитателите си с първи коледен албум и невъобразим коледен театър в сърцето на NuBoyanaFilmStudios. В неделя вечер обичаната българска поп изпълнителка подари на публиката вълшебен коледен театър,изпълнен с празнично въодушевление и превъзходна музика . По време на музикалното шоузвездата показа 10 коледни песни, 7 от които авторски, и дуети дружно с Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов и Прея, зареждащи с празничен дух и въодушевление.Спиращи дъха коледни декори доведоха Лапландия в покрайнините на българската столица , а спектакълът мина в неповторим за България формат, в който Поли с изключение на реализатор, беше и водещ на ток-шоу.  

 

Сцената бе аранжирана като че ли е излязла от приказка, а на нея звездата посрещаше както дуетните си сътрудници, по този начин иучастниците в ток-шоуто. Специални посетители на събитието бяха националният тим по художествена гимнастика и техният треньор Весела Димитрова, Катето Евро, Сашо Кадиев, Георги Милков и Георги Тошев. За да бъде приключена коледната атмосфера Любо Нейнов пък се превъплъти в ролята на обичания от всички Дядо Коледа.

Преди старта на събитието Десислава Христова – Слава, и Юлиан Янев подариха на публиката няколко невероятни песни и зададоха звук за създалата се неповторима атмосфера. Публиката имаше опцията да се наслаждения на цялото това представление, единствено на метри от сцената. Благодарение на неповторимата класификация на залата и вълшебните декори,зрителите съумяха да се почувстват като че ли са част от магията на представлението.

Обичаната поп-звезда показа сцената с правилните си музиканти, които тя назовава " своето музикално семейство ", както и с дуетните си половинки от първияѝ коледен албум – Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов и Прея . Заедно те направиха паметен театър.Вълшебните им взаимни песни могат да бъдат чути в албума " По-добрата Коледа ", който от идната седмица ще бъде разполагаем в комерсиалната мрежа и всички стрийминг платформи.

 Концертът бе вълшебно прекарване за феновете, а също така това той се организира и в поддръжка на сбъдването на фантазии на деца в неравностойно състояние. Всички доходи от продажбата на билети отиват при съдружие " Операция: Плюшено Мече ".

  Събитието се организира под патронажа на Финландското посолство в България , а измежду ВИП гостите на концерта в NuBoyanaFilmStudios бяха ПР специалистът и консул на Сейшелите в България Максим Бехар, водещата на bTV Диана Любенова, РафаелаЛикастро, притежател на международен бранд за бижута и доста други.

  Купувайки CD-то с новия коледен албум на Поли, " По-добрата Коледа ", почитателите също ще оказват помощ за идеята на съдружие " Операция: Плюшено Мече ", като част от сумата ще бъде дарена на тяхната идея.

  За тези, които не съумяха да се причислят към вълшебството онлайн, bTV ще излъчи празничния театър тази Коледа.

 

За Поли Генова

Поли Генова е един от най-успешните актьори на българската музикална сцена. Най-излъчваният български реализатор в ефираза 2021г. с шлагерите си LastNight и NoMore, които заемат първото и третото място в формалната ранглиста за  миналата година. Поли е един от най-успешните български участници на Евровизия, като през 2016 година печели влиятелното четвърто място. Песента IfLoveWas a Crime, с която взе участие, се трансформира в шлагер в Европа. През 2015 година Поли Генова е водеща на финала на Детската Евровизия, извършен в България, с което става извънредно известна измежду почитателите на състезанието по целия свят. Дълги години е жури в най-гледаните музикални риалити формати в България – X Factor и Гласът на България.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР