Поли Генова има много сериозни амбиции да поеме и по

...
Поли Генова има много сериозни амбиции да поеме и по
Коментари Харесай

Поли Генова става актриса, участва в сериала...

Поли Генова има доста съществени упоритости да поеме и по актьорския път. След една театрална роля зад тила си в режисура на Теди Москов, певицата скочи в дълбокото и от довечера към този момент е и на дребния екран в хитовата поредност „ Скъпи наследници “.

На всичкото от горната страна треньорката от „ Гласът на България “ се е заела с една от най-трудните задания в жанра да влезе в облика на самата себе си. Блондинката е следващата звезда, която става част от сериала.

В него тя ще се сприятели с героите на Юлиян Петров и Рая Пеева - Чочо и Поля. Присъствието й измежду тях обаче няма да носи единствено мотиви на наслада за екранната двойка. Нищо чудно Генова да се окаже в центъра на любовен триъгълник и да стане повода за следващата разлъка в драмеди поредицата.

Напрежението за Поли обаче не е единствено по сюжета на сериала. В музикалното риалити „ Гласът на България “ треньорката стигна до сълзи поради решенията, които трябваше да взима по време на вокалните дуели. Тя трябваше да се откаже от много таланливи реализатори и да избере тези, с които да продължи напред към идващия стадий от надпреварата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР