Полезна или вредна е бирата? Колко е нужно, за да

...
Полезна или вредна е бирата? Колко е нужно, за да
Коментари Харесай

Ето какво се случва, ако пиете бира редовно

Полезна или нездравословна е бирата? Колко е нужно, с цел да усетим резултата върху здравето си?

Eдин от редакторите на Bright Side решава да опитва, с цел да види, какво ще стане, в случай че пие по халба бира всеки ден в продължение на един месец. Ето какво споделя той:

" Първо, би трябвало да кажа, че нямам съществени неприятни привички. Често търча заран и пия алкохол единствено при специфични случаи. Преди да стартира опита, отидох при доктор, с цел да ревизира здравето си и да се уверя, че всичко е наред.

В сходство с нормата за алкохолните единици, взех решение да пия по 500 ml бира дневно, само че 5-6 пъти седмично, вместо 4 пъти седмично (както поучават здравните експерти). В края на месеца щях да извърша още един обзор, с цел да схвана по какъв начин това се отразява на моето благоденствие. Както се очакваше, първият ден от опита мина прелестно, а настроението ми се усъвършенства много от пенливата напитка.
 
    Първа седмица.  След няколко дни постоянно пиянство на бира започнах да получавам чести главоболия - нещо, което в никакъв случай не ми се е случвало преди. Снимах се всеки ден, с цел да протоколирам измененията. След като съпоставих фотосите, забелязах, че лицето леко подпухва, а под очите ми има тъмни кръгове.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР