Полата е един от най-елегантните детайли от женския гардероб. Вярно

...
Полата е един от най-елегантните детайли от женския гардероб. Вярно
Коментари Харесай

4 поли, които носите грешно и изглеждате безвкусно

Полата е един от най-елегантните елементи от женския дрешник. Вярно е, при изискване, че го носите вярно. Но постоянно се случва дамите да не вземат поради дребни елементи, които дават обещание същински фешън неуспех. Говорим за четири поли, които мнозина носят погрешно и оферират моден излаз от досадна обстановка.

Неправилно: пола-молив с тясна водолазка
Момичетата се влюбиха в полата-молив освен поради нейната сбитост и еластичност, само че и поради способността да намерят метод към всевъзможен вид фигура – от тънка до цялостна. И моделът хармонично се вписва в границите на всеки жанр. Да, и можете да го носите с съвсем всеки „ топ “.

Вярно е, че има една композиция, от която би трябвало да се пазите. Тандем от такава пола и водолазка, известна преди няколко години, която като че ли отслабва, през днешния ден няма да добави нито хубост, нито жанр.

Напротив, влачейки прекалено много фигурата, тя ще подчертае даже най-малките й недостатъци и ще я държи в напрежение. Още повече, че през днешния ден водолазка в анти-трендов дресинг е един път, а оверсайзът е на мода два пъти.


Вярно: пола и свободно „ горнище “
Но обемист джъмпер, на половина натикан под колана или развинтен, ще добави лекост и убеденост в личната си неустоимост. Не забравяйте, че оверсайзът ръководи стилния свят през днешния ден.

Грешно: мини пола и прекомерно разкриващ „ горнище “
Не забравяйте значимото предписание на стила: колкото по-откровено е „ дъното “, толкоз по-сдържан би трябвало да бъде „ върхът “. Ето за какво за мини пола би било безусловно неуместно да добавите отворен горнище с компактно нагласяване, блуза с голи плещи или джъмпер с надълбоко деколте. Не единствено е несвоевременно, само че и с нотка циничност.

Вярно: мини и „ спокоен “ горнище или блуза
Не забравяйте, че всичко е положително в умерени количества. Ето за какво е по-добре да балансирате мини пола с класическа риза, не прекомерно провокационен топ или оверсайз джъмпер.

Грешно: плисирана миди с оверсайз пуловер
Плисираната миди пола е също толкоз гъвкава, колкото и полата-молив. Но за изображенията с него има най-малко едно предизвестие. Огромен продължен пуловер, цялостен с талази, може освен да придаде спомагателен размер на фигурата, само че и да я направи безформена.

Вярно: плисиране с акцент върху талията
Ако в действителност желаете да съчетаете дълъг пуловер с миди пола, можете да вземете трик: концентрирайте се върху талията с колан. Както си спомняме, от време на време аксесоарите са всичко! И още по-лесно – да напълните пуловера на половина под колана.

Неправилно: права пола с високи ботуши до коляното
Права кройка или даже пола-молив до коляното и ботуши, които приключват почти на същото равнище, не са най-хубавата композиция. Защото съкратява даже най-дългите крайници, нарушава пропорциите и приземява силуета. Тук даже токчетата няма да оказват помощ.

Вярно: права пола и високи ботуши или ботуши
Между ботушите и полата или въобще да няма място, или да има, само че доста. Така че има най-малко две благоприятни условия за избор. Това са или обичаните ни ботуши над коляното, без които никоя модница не може в студено време, или не по-малко мечтани боти до глезена.

Това са постоянно срещаните неточности, които девойките вършат, когато основават изображения с поли. Не предлагаме да се повтаря.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР