Пол Скоулс вярва, че Манчестър Юнайтед може да спечели титлата

...
Пол Скоулс вярва, че Манчестър Юнайтед може да спечели титлата
Коментари Харесай

Легендата Скоулс даде формула за титла на Ман Юнайтед

Пол Скоулс има вяра, че Манчестър Юнайтед може да завоюва купата в британското състезание, само че единствено в случай че тимът стартира да побеждава и в огромните мачове. Бившият халф счита, че под управлението на Оле Гунар Солскяер и в толкоз "странен " сезон безусловно всичко е допустимо да се случи.

Юнайтед няма победа против тим от "големите шест " в британското състезание през сезона, само че води с три точки на първенеца Ливърпул на върха в класирането преди срещата посред им в неделя. "Може и да звучи необичайно, само че в действителност имам вяра, че Юнайтед може да завоюва купата. Просто този сезон е доста чудноват ", съобщи някогашният британски национал в изявление за ESPN.

"Всичко зависи от това дали тимът може да печели огромните мачове, което към момента не се случва. Да, победиха Лестър като посетители в края на предишния сезон и се класираха за Шампионската лига, само че това не е Сити, Ливърпул или Челси, когато мачът има основно значение.

"Юнайтед загуби четири следващи полуфинала и отпадна от Шампионската лига с доста тежка загуба против Република България Лайпциг. Именно неумението да печелят огромни мачове би трябвало да се промени, в случай че желаят да реализират нещо огромно. Няма по-хубав миг да стартират да го вършат от мач на "Анфилд ".

"Оле би трябвало да стартира да менажира състава, тъй като не може да очакваш 10 или 11 души да изнасят всичките ти мачове седмица след седмица. Той направи някои промени в полуфинала за ФА Къп против Челси през предишния сезон и загуби тежко. Предупреждение за това, което може да се случи, в случай че погледнеш отвън стартовите 11.

"Сега обаче всичко си зависи от Юнайтед, а това е супер. Предстоят им огромни мачове с Ливърпул, Ман Сити, Челси, Тотнъм и Арсенал, а за момента са водачи поради отличната им форма в гостуванията. Ако могат да печелят и тези мачове, то те ще опровергаят всички подозрения. Това ще ги приближи и до купата ".
Премиър лийг 19 кръг, неделя 17 януари  Ливърпул 18:30предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР