Пол Пелоси, съпругът на председателката на Камарата на представителите Нанси

...
Пол Пелоси, съпругът на председателката на Камарата на представителите Нанси
Коментари Харесай

5 години пандиз за пияния мъж на Нанси Пелоси

Пол Пелоси, брачният партньор на председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси, през вчерашния ден получи 3 обвинявания за шофиране в нетрезво положение по отношение на злополука, в която е взел участие предишния месец, съобщи Асошиейтед прес.

Осемдесет и две годишният Пол Пелоси беше задържан след злополуката на 28 май в окръг Напа, северно от Сан Франциско, откакто пробата за шофиране в нетрезво положение е посочил, че наличието на алкохол в кръвта му е било над допустимото. Според транспортна полиция той е влезнал с поршето си в кръстовище покрай град Юнтвил, където е бил ударен от джип.

Повдигнати са му обвинявания за шофиране под въздействието на алкохол, което е предизвикало телесна щета. Ако бъде приет за отговорен, той ще бъде наказан на най-малко пет дни затвор и до пет години пробация.

Освен това ще бъде длъжен да премине курс за водачи, карали в нетрезво положение, и да инсталира в автомобила си устройство за блокиране на запалването на мотора, което изисква от лидера да духа в него, преди да ръководи транспортното средство.

Пол и Нанси Пелоси са женени от 1963 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР