Пол Маккартни планира да направи турне в САЩ, като това

...
Пол Маккартни планира да направи турне в САЩ, като това
Коментари Харесай

Пол Маккартни планира турне в САЩ

Пол Маккартни възнамерява да направи турне в Съединени американски щати, като това ще бъдат първите му концерти пред аудитория от 2019 година, оповестява Ройтерс.

Изпълнителят разгласи четиринадесет дати, като началото на тура " Got Back " ще бъде обещано на 28 април в Спокейн, щата Вашингтон. След това Маккартни ще направи концерти на 2 и 3 май в Сиатъл, излиза наяве от известие на формалния му уебсайт.

GOT BACK. NORTH AMERICAN TOUR 2022

“I said at the end of the last tour that I’d see you next time. I said I was going to get back to you.
Well, I got back!” - Paul

More info:

— Paul McCartney (@PaulMcCartney)
Планирано е някогашният член на " Бийтълс " да спре в още 11 американска града в границите на шест седмици. Финалният концерт ще бъде в Ийст Ръдърфорд, Ню Джърси, на 16 юни - два дни преди Пол Маккартни да навърши 80 години.

Изявите му сигурно ще се трансфорат в акцент на пролетно-лятната музикална сцена през 2022 година, откакто от ден на ден реализатори се завръщат към прояви онлайн след двегодишното наложително спиране поради коронавирусната пандемия.

Пол Маккартни е считан за един от най-големите създатели на песни през ХХ век, а през 60-те години твори за " Бийтълс " дружно с починалия Джон Ленън.

Световното му турне, в което направи 39 концерта, приключи през юли 2019 година в Лос Анджелис. „ Казах в края на последното турне, че ще се забележим идващия път. Казах, че ще върна. Е, върнах се ", декларира Маккартни в публикувано изказване.

Билетите за концертите в Съединени американски щати ще бъдат пуснати в продажба на 25 февруари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР